Mini implantátumok - protézis stabilizálása

Mini implantátumok - protézis stabilizálása


Vége a billegő fogsornak, amely még a legjobb pillanatokban is elronthatja örömünket, legyen szó akár evésről, beszélgetésről vagy sportolásról.

A mini fogimplantátum segítségével, nagyon gyorsan elérhető, hogy az Ön alsó, vagy felső fogsora tartósan és biztosan a helyén maradjon.
 
Hogyan működik a mini implantátum rendszer? A  rendszer fő alkotóeleme a fog gyökeréhez hasonlító mini titán implantátum. A kutatók már mintegy 60 éve rájöttek arra, hogy a titán biológiailag semleges és nem vált ki allergiás tüneteket vagy idegentestreakciót. Évtizedes pozitív tapasztalatok - mint például csípő- és térdizületbeültetések - magukért beszélnek.
A test reakciója annyira természetes, hogy az implantátum gyökérformájú nyúlványa stabilan kötődik az állcsonthoz és a szervezet azt, mint a test részét, elfogadja.

Esetenként változóan, állcsontonként  4-6 implantátum beültetését követően, nagyfokú stabilitás érhető el.
A fogpótlás rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűk gondoskodnak, melyek az implantátum másik, gömbformájú végére pattannak rá. Ez a gumigyűrű-rendszer biztosítja azt, hogy a műfogsor biztosan üljön és, mint egy lengéscsillapító, csökkentse az állcsontra gyakorolt nyomást.