Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések

Direkt héj

A direkt héjat a fogorvos készíti el egy speciális rétegzési technika segítségével, a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak megfelelő, különleges minőségű tömőanyagokból.
A héjak elkészítéséhez kiváló, a természetes fog színéhez teljesen hasonló színhatást visszaadó tömőanyag-családokat használunk, ugyanis csak ezekkel érhető el a tökéletes esztétikum. A minél természetesebb színhatás elérése érdekében a héjak minden esetben több színből készülnek.


Fogékszer

 A katalógusból kiválasztott fogékszert  a fogfelszín sérülése nélkül, tartós, ragasztásos technológiával rögzítünk Önnek.
 A fogékszer lehet strassz kő, vagy valamilyen nemesfémből készített motívum is. Mérete az egészen apró, esztétikustól a szinte az egész fog felszínét letakaróig terjed.. A fogékszert többnyire valamelyik felső metszőfog elülső csücskére helyezzük fel.
A fogékszer kapcsán nem árt figyelembe vennünk, hogy elégtelen szájhigiénia esetén kevés esély van arra, hogy ezek a díszek sokáig a fogunkon maradjanak. Mielőtt fogékszer felhelyeztetése mellett döntenénk, el kell gondolkodnunk, milyen állapotúak azok a fogak, amelyekre mások figyelmét fel szeretnénk hívni.