Digitális röntgenfelvétel, CT felvétel

Digitális röntgenfelvétel, CT felvétel


Amikor rendelőnkbe új páciens érkezik, a szakszerű diagnózis és kezelési terv felállításához, illetve az árajánlat elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy fogszakorvosunk láthassa a fogakat körülvelő szöveteket, az elváltozásokat, a fogak fejlődési rendellenességeit, a foggyökerek és a parodontium állapotát.

A digitális panoráma röntgenfelvétel segítségével egyszerűen és gyorsan tájékozódhatunk a fogak, a fogágy, az állkapocs és az állkapocs izület állapotáról.

Könnyen felfedezhetőek az esetleges gyulladások, a retineált, impaktált fogak, a számfeletti fogak, vagy a fogcsíra hiányok.

A Computer Tomográfiás vizsgálat (CT)  tiszta, kiváló minőségű rétegfelvételeket készít az alsó vagy felső állcsont egy előre megjelölt pontjáról. Segítségével az implantátumok még nagyobb pontossággal ültethetők be.

teleröntgen felvétel a koponyáról készülő, oldalirányú röntgenfelvétel, melyen látható a páciens profilja, és az állcsontok egymáshoz viszonyított helyzete. Segítségével a fogszabályozó szakorvos megállapítja, hogy a páciensnek milyen fogszabályozó kezelésre van szüksége.