Teszünk a környezettudatos életért.

Teszünk a környezettudatos életért.

Ha te is így gondolkodsz, nálunk jó helyen jársz!

Biztosan te is hallottad már, hogy világunkat ökokatasztrófa fenyegeti. Az emberek többségének, még az interneten megosztott  -amúgy megrázó- fotók láttán sem nyílik fel a szeme, itt bizony nagy a baj(pedig még Sir David Attenborogugh is megmondta. Akkor pedig igazán elhihetjük nem igaz? ).

Elgondolkodtató -e, hogy mindez sok kicsi sokra megy alapon történt? Nemcsak a nagy gyárak, cégek, államok hibája, ami idáig vitte világunk ökilógiai pusztulását, hanem a kisembereké is .A modern világ ontja magából a szemetet. Nem is olyan régen még örültünk neki, hogy a ronda szocis hálócska helyett, Skála Kópés nejlontáskát kaptunk bevásárláskor, (ami nem bomlik le az életben sem) ma azért annyit már sikerült elérni, hogy  trendinek számít az újrahasznosított anyagból készült shoppingszatyorral vásárolni.

Hogyan akadályozzuk meg , hogy szerény kis mindennapjaink során minél kevesebb szemetet termeljünk? Mi például most magunkból indulunk ki.Nálunk ez történik jelenleg de még  fejlődő fázisban vagyunk:

-A tevékenységünk jellegéből fakadóan, rendelőnkben elengedhetetlen a tökéletes fertőtlenítés. Mi igyekszünk a fertőtlenítő szerekből is azt választani, ami legkevésbé terheli meg a környezetünket.

-Nyomtatónkba 100%-ig újrahasznosított papír kerül

-A rendelőben keletkezett hulladékot szelektíven gyűjtjük.

-A fogszabis kezdőcsomaghoz ajándékba adott tasak később másféle célra is felhasználható.

-Próbálunk mind több munkafolyamatot digitalizálni, hogy minél kevesebb papírt fogyasszunk.Ezért és a precízebb munkáért használjuk új CT készülékünket.


Te mit teszel a tisztább környezetért?Ugyanígy szelektíven gyűjtöd a szemetet? 

Szereted a natúr , eco,  és újrahasznosított termékeket? Legközelebb ezek  után kutakodunk, előtérbe helyezve a szájápolást.