Nyitni -Kék

Túl vagyunk egy nehéz időszakon

Már a második nyarunk kezdődik a vílágjárvány árnyékában.A folyamatos téli bezártság és a vírus miatti korlátozások sokaknak okoztak ilyen-olyan  problémákat.Lassan azonban véget ért a szeszélyes tavasz, hosszabodnak a nappalok, enyhülnek a korlátozások, talán a mentális és fizikai egészségünk regenerálása mellett foglalkozhatunk végre a normális életünkhöz tartozó  dolgokkal is .Kimehetünk a kertbe, elmehetünk kirándulni, és igénybe vehetünk bizonyos "énidős" szolgáltatásokat is , csakhogy úgy érezzük visszatértünk a normális kerékvágásba. (Mégis mi számít normálisnak? ) Az ilyen szolgáltatások közé tartoznak  manapság a hétköznapi  egészségügyi szolgáltatások és kontrollvizsgálatok igénybevételei is.

Vírus ide vagy oda, fogorvoshoz járni kell (de legalábbis erősen ajánlott) és kész. Igen, fontosnak tartjuk  a pervenciót!Rendszeres kontrollt, dentálhigiéniéniai szolgáltatásokat. Persze a biztonsági előírásokat betartjuk, és ezt elvárjuk  pácienseinktől is, hiszen  saját magunk és az ő egészségük érdekében is fontos hogy ezt tegyük. A fog néha fáj, letörik, időközönként fogköves lesz ,muszáj ellenőriztetnünk sőt kezeltetni saját egészségünk és komfortérzetünk érdekében és ez így van jól.

Közben pedig  igyekszünk kiszakadni az árnyoldalról és visszatérni a hétköznapi dolgokhoz, egy kiadós sétához, egy jó vacsorához, a megszokott élethez.