Most egy percre képzeld el...

Most egy percre képzeld el...

..amint fekszel a homokos tengerparton és a kedvenc koktélodat kortyolgatod.Egyszercsak a fogadba hasít egy éles fájdalom! Most jön a java!

Erről mindnyájan le szeretnénk maradni amikor nyaralni megyünk. De mi is a java? Lássuk!

Az utazás közbeni fogfájás mindenki rémálma.Sosem tudhatjuk mikor kerülünk ilyen helyzetbe, ezért fontos lehet néhány megelőző intézkedést tenni. 

Érdemes egy hosszabb út előtt egy kontrollvizsgálat, illetve kérhetünk egy professzionális fogkőeltávolítást, hogy kiszűrjük a problémákat. 

Ne kezdjünk bele a nyaralás előtt semmiféle fogászati kezelésbe ami félbemaradhat, hiszen nincs annál rosszabb mikor az ideiglenes fog benne marad a nyár egyik legfinomabb vacsorájában, megkeserítve további ottlétünket. 

Vigyünk magunkkal megfelelő fájdalomcsillapító készítményt! 

Mindenképpen érdemes olyan utasbiztosítást is kötni, amiben a fogászati ellátás is szerepel,illetve érdemes kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, hiszen egyes országokban meglepően magas számlát állítanak ki egy kezelésért,ilyen meglepetésnek pedig senki nem örül. 

Járjunk rendszeresen fogászati kontrollra, hogy kiszűrhessük a problémákat és figyeljük testünk jelzéseit, hogy a nyaralás során se érhessen bennünket kellemetlen meglepetés! :)