Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Nap, mint nap, ezerféle szájápolási termék reklámja ömlik ránk a médiából.  Mindegyik próbálja eladni magát, hatva hiúságunkra (Ki ne szeretne ragyogó fehér fogakat?), vagy félelmeinkre (Na és ki szeretné, ha kihullana a foga fogágybetegség következtében?).  Már nem elég, ha csak rendesen tisztítani lehet vele a fogakat, úgy, hogy közben ne károsítsa a fogzománcot és a fogínyt. Remineralizál, hipp-hopp hófehér fogakat varázsol, csökkenti a lepedékképződést, megszünteti az ínyvérzést, természetesen mindent egyben. És talán hamarosan vacsorát is főz. :)
Nem csoda, hogy nehéz a választás ekkora kínálatból!

Úgy döntöttünk, hogy segítünk azoknak, akik szeretnék megtalálni azt a szájápolási terméket, ami tökéletesen megfelel az igényeiknek, illetve, elősegítheti fogászati problémájuk megoldását. Ezért rendszeres időközönként bemutatunk egyet-egyet és ha kipróbáltuk, megosztjuk kedves Pácienseinkkel a tapasztalatainkat.

Viszont, nincs az, az egekig magasztalt “csodaszer” ami helyettesíteni tudná a megfelelő fogmosási technikát, a jó fogkefét, na és persze a rendszeres fogászati kontrollt!

#szájápolás #oralhygiene #kérdezzefogorvosát