Megkezdtük a rendelést

Megkezdtük a rendelést

Kedves Pácienseink!

Ez az időszak, számunkra is egy új, ismeretlen környezet. Ezért Pácienseink és saját magunk védelme érdekében, óvatosan, lassan, nagy körültekintéssel indulunk neki ennek az útnak.

Ahogy ezt az állami egészségügyben bevezették, mi is több lépcsőben kezdjük meg a tevékenységünket. 

Az első hetekben, a sürgősségi eseteket valamint a fogszabályozó készüléket viselő pácienseket tudjuk ellátni, ahol szükséges a kontroll, az orvosi beavatkozás.  

Mivel csökkentett kapacitással dolgozhatunk, így a megszokott rendelési időnk sem érvényes. A jelenleg érvényben lévőt a facebook oldalunkon közöljük. 

A járvány helyzetet megelőzően egyeztetett időpontokat sajnos nem tudjuk tartani, de azon dolgozunk, hogy mielőbb megtaláljuk a legjobb megoldást valamennyi esetre. 

 

A sok szigorú előírás közül, a leglényegesebbekre szeretnénk felhívni a figyelmüket: 

- Időpontot kizárólag telefonon, illetve e-mailben tudunk adni. Időpont egyeztetéskor előzetes felmérést kell végeznünk Covid-19 gyanújának kizárása érdekében. 

- Páciensek csak előre megbeszélt időpontra érkezhetnek. 

- A rendelő épületébe történő belépéskor kötelező Pácienseink számára a szájmaszk viselése, valamint a kézmosás / kézfertőtlenítés. 

- Kérjük, csak nagyon indokolt esetben érkezzenek kísérővel. 

- A váróban elhelyezett ivóvízadagoló berendezés használata átmenetileg szünetel.  


Reméljük, hogy rövidesen a szolgáltatásaink teljes spektruma ismét igénybe vehetővé válik, addig is igyekszünk mindent megtenni a sürgős esetek mielőbb ellátása érdekében. 

Köszönjük a megértésüket és türelmüket! 


ZenDent Csapat