Itt van az ősz...

Itt van az ősz...

Szeptemberben új tanév kezdődik...

... de nem csak az iskolákban, hanem a nyári pihenőt követően, újra indulnak a fogászati kurzusok is. A 2017-es őszi továbbképzési időszakban rengeteg érdekes és izgalmas előadás vár ránk. A szakmai team az alapján állította össze a ZenDent továbbképzési naptárát, hogy abban, a legkiválóbb hazai és nemzetközi szakemberek előadásai szerepeljenek.
Szeptember elején egy nagyon komoly, az állkapocs ízületek működésével, diagnosztikájával és terápiájával foglalkozó kurzussal kezd a Zentai doktor úr. Ezt követően a fogszabályozás világszerte elismert szaktekintélyei által tartott, a modern fogszabályozás kérdéseivel foglalkozó továbbképzésre látogat el mindhárom orvosunk Németországba.
Októberben az egész csapat felkerekedik és részt veszünk Magyarország legnagyobb fogászati kiállításán, a Dental World-ön, mely során orvosaink és dentálhigiénikusaink is kedvükre válogathatnak a jobbnál jobb szakmai kongresszusok és workshop-ok között, hogy még tovább bővítsék tudásukat. Október végén, hazánkban tart előadást az önligírozó bracketekkel történő fogszabályozás egyik európai kiválósága. Természetesen ezen is jelen lesz Dr. Zentai. 
És itt még nem ér véget az idei továbbképzések sora, mivel két elméleti és gyakorlati fogászati lézer workshop zárja a 2017-es évet.

Sűrű, de nagyon hasznos ősz elé nézünk és már most körvonalazódnak a jövő év eleji kurzusok, amiket legalább ekkora lelkesedéssel várunk!


#lifetimelearning