Itt a tavasz.....

Itt a tavasz.....

itt a megújulás időszaka.

Ezzel együtt mi is   missziónknak megfelelően megcéloztuk a fejlődés, megújulás lehetőségét. Nyitottak vagyunk az új fejlesztésekre és a professzionális eszközök használatára, így legújabb szolgáltatásunk is ilyen:

Az Irányított Biofilm terápia-GBT (Guided Biofilm Therapy -EMS)

Mi az a GBT?

Egy új modern betegségmegelőzési program, melynek kifejlesztésén egyetemek klinikusai, valamint a Svájci Fogászati Akadémia tagjai dolgoztak,hogy segítsenek a szájüregi egészség fenntartásában.

A kezelés alapját a fogakon keletkező plakkok eltávolítása adja, melyet egy új ultrahangos készülékkel távolítanak el Airflowing ® technikával, Perioflow Plus ® por segítségével.

Az eljárás fájdalommentes, a kezelések során plakkfestést végzünk, amit gyakran egy paszta felhasználásával kezelünk, hogy a legrejtettebb fogfelszíni lerakódásokat is el tudjuk távolítani.

Számos tanulmány igazolta, hogy ez a program  hatékonyabb, kényelmesebb, és időtakarékosabb eljárás egy  átlagos fogkőeltávolítással szemben.

Bővebb felvilágosításért és árakért keresse fogászatunkat telefonon, vagy írjon üzenetet honlapunk időpont kérő alkalmalmazásában!