Élethosszig tanulunk 2.0

Élethosszig tanulunk 2.0

Adott egy színvonal, technikai felszereltség. Lehet jobb is ? Lehet bizony.

                       Idén ősztől, mint minden évben - ahogy az iskolásoknak is - nálunk is beindult a továbbképzési időszak. Így aztán orvosaink és dentálhigiénikusaink is belevetik magukat a továbbképzési lehetőségek tengerébe, hogy tanuljanak, fejlődjenek, és a legjobbat hozzák ki magukból.


                 Fogorvosaink ezúttal egy gyakorlatorientált lézerfogászati képzéssel indították a szezont Magyarországon, ezt egy négy napos, szuperintenzív ausztriai tanfolyam követte fogszabályozás témában. Mindezt  annak érdekében, hogy minél színvonalasabb ellátásban tudjuk részesíteni pácienseinket. Zentai doktor még egy remek implantológiai workshopon is részt vett, hogy az év utolsó hónapja sem teljen tanulás nélkül.   

Idei évben rendelőnkben elérhető szolgáltatások széles skálája, a fogászati CT felvétel készítéssel bővült, amely a pontosabb diagnózis, a  még precízebb kezelési terv felállítását és egyúttal az eddiginél is akkurátusabb munkavégzést tesz lehetővé.

                 A folyamatos fejlődés és fejlesztés természetesen a fogászatban is elengedhetetlen, hiszen csak ily módon garantálható a magas elvárásoknak megfelelő, kiváló színvonalú szolgáltatás. 

#lifetimelearning

#lasercourse

#orthocourse