Dental Flosstól a Water Flossig

Dental Flosstól a Water Flossig

Ami valakinek luxus, másnak napi rutin?Van tipped mennyi az annyi?Ha tovább olvasol, erre is fényt derítünk!

A luxus témában kutakodni nagyon élvezetes meló. Az internet ontja magából a fotókat ahol a tökéletesség, a pénz, a hatalom a legfontosabb. Nade mi a helyzet a fogakkal? Arról posztolnak -e a sztárok a közösségi oldalakon, hogy nemcsak a plasztikai sebész kése alá fekszenek be, hanem az egészségük érdekében is járnak orvoshoz? (Most nem a drogelvonóra gondolok.) Szerencsére  igen, bár nagyon sarkallatos módon a média leginkább fogfehérítés témában osztja meg a sztárok képeit, még azokét is , akiknek már semmi közük a fehérítéshez, mert pótlásaik vannak.

A következő  népszerű kategória  a celebek fogszabályozás előtt és után készített fotói.Szerencsére ezzel nemcsak  azt a nyomást produkálják, hogy mindenki  hozzájuk akarjon hasonlítani, hanem, hogy a hétköznap embere törekedjen egészséges szép mosoly elérésére, leküzdve,, a fogszuvasodás népbetegség  " című ósdi szlogent, amely még mindig dívik, mondanunk se kell , nem ok nélkül.

És itt jön a csavar a cikkünkben, mi kell ahhoz, hogy  fogainkat olyan minőségben ápolhassuk, mint a nagy könyvben? Kellenek-e méregdrága márkás eszközök, vagy elég a fogkefe-fogkrém kombó, amitől azt hisszük már megtettünk mindent, a cél érdekében?

Mi számít luxusnak? Pénz beszél mondják, hiszen a luxus pl. a  modern minőséget képviselő amerikai szájzuhany és a svájci top fehérítő fogkrém árában is megmutatkozik, míg az olcsóbb kategóriában  a fogselyem és a drogériás fogköztisztítók, nyelvkaparók mozognak.Veszed -e a fáradtságot, hogy utána nézz, mi az a maximális ápolás és védelem amire a fogaidnak szüksége van  vagy elég a napi két fogmosás és  minden happy?

Van arany középút? Elérhetők-e olyan szájápolási eszközök , amikkel a napi rutinunk  és a lelkiismeretünk is felhőtlenné válik annak érdekében, hogy ma is mindent megtettünk  az egészséges mosolyért?Igen! Sőt! A szakemberek azért dolgoznak hogy a drágább készülékek alteregóit  a hétköznap emberei is  rendszeresen  és lelkesen használhassák!A lehetőségek tárháza végtelen csak utána kell járni!

Ehhez nyújtanak orvosaink, dentálhigiénikusaink segítséget, hogy megtaláljuk egyénre szabottan, kinek mire van szüksége, hogy ne csak sztároknak jusson olyan szolgáltatás amit egybéként már luxusnak érzünk!

Keresss fel minket, személyreszabott tanácsadással segítünk megtalálni a számodra legjobb megoldást!

www.zendent.hu

Foto: Swiss Smile